Τρόποι πληρωμής & έξοδα αποστολής

 Τρόποι πληρωμής

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις είτε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners είτε με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της, η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με αντικαταβολή, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη υπάλληλο της εκάστοτε courier την στιγμή της παραλαβής, για τον τρόπο αυτό υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.5€.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ ΜΑΣ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να σημειώσετε σαν αιτιολογία στην κατάθεση σας το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ APLHA BANK: GR7501407320732002002001312 (732002002001312)

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς το τμήμα παραγγελιών του rixtaria.com θα ενημερωθεί αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας, οπότε δεν είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας.

Τρόποι & έξοδα αποστολής

Για την παράδοση της παραγγελίας απαιτούνται 2 έως 5 ημέρες.

SPEEDEX Courier

Έξοδα αποστολής 3.5€ για αγορές κάτω των 69€*
Κόστος αντικαταβολής 3.5€ για αγορές κάτω των 80€
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όλες τις αγορές από 69€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ*
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

*ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από τις παραπάνω χρεώσεις και δωρεάν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ογκώδη και βαρέα προϊόντα όπως έπιπλα κ.α. Στην περίπτωση που κάποιο από το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει επιπρόσθετο κόστος αποστολής θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά πριν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Για παραγγελίες εξωτερικού τα έξοδα αποστολής προσαρμόζονται αναλόγως με το βάρος των δεμάτων.
Μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς.